Skip to main content

Aktuellt

Vad gäller i höst för covid och influensa vaccination?

Höstens vaccinationsinsats avseende covid-19 och influensa kommer att starta den 7/11 både nationellt och i Region Skåne.

Till dess beräknas de uppdaterade vaccinen att vara på plats. Därför rekommenderas riskgrupperna att avvakta med att ta sin ”höst” påfyllnadsdos tills efter den 7/11 då både influensa-och uppdaterad covid-19-vaccin kommer att finnas tillgängligt. Detta för att uppnå bästa möjliga immunitet inför vinterperioden.

Är du sjuk eller du vill diskutera något kring din hälsa är du alltid välkommen att kontakta oss.

Vi startar med TBE vaccination för personer över 18 år-för bokning ring våra sjuksköterskor på 010-424500, gå in via Kind alt 1177 

Du kan ringa våra sjuksköterskor för rådgivning, du kan chatta med oss via vår app Kind, eller kan du komma in till oss. Om du är sjuk och har infektions symtom som hosta, feber och snuva vill vi att du ringer till oss först, detta för att minska risken för smittspridning.

Du kan boka dig via 1177 eller ringer du till oss

Välkommen!

 

Boka din tid online, via 1177.se , som patient på Borgen kan du boka online tider för fysiska akuta läkarbesök, provtagning (remiss/ordination krävs) , fysiskt besök samt telefontid till psykolog, fysiskt besök till fysioterapeut och dietist.